Over Bamboematten op rol

Is je schutting ook zo aan een opknapbeurt toe?

Zit je ook al jaren tegen die lelijke planken schutting aan te kijken, of nog erger tegen die ouderwetse betonnen schutting, en wil je er wat aan doen?

Dan hebben wij de oplossing. Zet er bamboematten tegenaan en je tuin knapt onmiddellijk op en krijgt een totaal andere sfeer.

Toepassingen
De bamboematten zijn niet alleen uitermate geschikt om een oude schutting nieuw leven in te blazen. Samen met de houten montageset kun je ook een compleet nieuwe schutting maken. Tevens bieden wij daarbij een mooie passende poortdeur om het geheel compleet te maken.

 

2 soorten bamboematten op rol
Bamboe Zuid Nederland biedt 2 soorten bamboematten op rol. De gespleten bamboemat op rol en de niet gespleten bamboemat op rol. De gespleten bamboemat op rol bestaat uit gespleten bamboestokken van ongeveer 1 cm breed.

De bamboematten op rol zijn gemaakt van hele stokken. De diameter van de stokken verschilt al naar gelang de maat van de bamboemat en varieert van 18/22 mm tot 35/45 mm.

De bamboematten op rol met hele bamboestokken is verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart.

Monteren
Op maat maken gaat heel eenvoudig. Zowel aan de onderkant als aan de zijkant kunt u de bamboemat inkorten. Het bevestigen is ook erg eenvoudig. U kunt de bamboematten vastschroeven tegen de oude schutting. Wel altijd even voorboren. Teen een hekwerken of gaaswerk kunt u de bamboematten gemakkelijk bevestigen met binders zoals bijvoorbeeld een ijzerdraad of kabelbinder (tie-wraps).