Over bamboe tuinschermen

Bamboe Zuid Nederland biedt drie soorten tuinschermen (schuttingen).

TRENDLINE Tuinschermen
Deze schermen komen uit China en verkrijgbaar in zwart en naturel en hebben een glanzende look. Beide 100% natuurlijk met een diameter 35/45mm. De Trendline tuinschermen (schuttingdelen) geven uw tuin een Aziatische, warme uitstraling.

Het op maat zagen van deze schutting is zeer eenvoudig en kan van de onderkant of zijkant. Aan de bovenkant zijn de bamboepalen van nature dicht om de inwerking van vuil en vocht te voorkomen. Het is een zeer stevig scherm doordat het op verschillende plaatsen doorboord is met kleinere bamboestammen.
Ze zijn onbehandeld en adviseren u deze te behandelen met de los te bestellen Bamboe Booster of Bamboe Protector.
Voor de Trendline bamboe tuinschermen is een bijpassende poortdeur leverbaar.
Montage gaat het best en eenvoudigst met de apart te bestellen houten montageset.

GIANT Tuinschermen
Deze schermen zijn afkomstig uit Indonesië en verkrijgbaar in zwart en naturel met een matte look. De Giant tuinschermen (schuttingdelen) geven uw tuin een stoere, oosterse en warme uitstraling.

De Giant dankt zijn naam aan de robuuste uitstraling. De gebruikte bamboepalen hebben een diameter van 6/8 cm. Giant tuinschermen zijn van onder open en van boven op natuurlijke wijze afgedicht om de inwerking van regen en vuil tegen te gaan.
Het is een zeer stevig scherm doordat het op verschillende plaatsen doorboord is met kleinere bamboestammen.
Ze zijn reeds behandeld met blanke lak en daardoor meteen klaar voor installatie.
Voor de Giant bamboe tuinschermen is een bijpassende poortdeur leverbaar.
Montage gaat heel eenvoudig met de RVS klemmen.

 

LINJOSA Tuinschermen
De Linjosa schermen zijn afkomstig uit Indonesië en verkrijgbaar in zwart en naturel met een matte look. Tevens hebben ze een boven en onderligger. De bovenligger is met natuurlijk Manilla touw afgewerkt. Dit zorg voor een extra oosterse, warme, tropische sfeer in uw tuin.

De bamboepalen van de Linjosa tuinschermen hebben een diameter van 7/8 cm. Linjosa tuinschermen zijn van onder open en van boven op natuurlijke wijze afgedicht om de inwerking van regen en vuil tegen te gaan.
Ze zijn reeds behandeld met blanke lak en daardoor meteen klaar voor installatie.
Voor de Linjosa bamboe tuinschermen is een bijpassende poortdeur leverbaar.
Montage gaat heel eenvoudig met de RVS klemmen.